Liz Brouwer is de auteur van de reeks rond het rechercheteam van rechercheur Suze van Baarle. Haar debuutroman, Een Beestachtig Verbond, verscheen in december 2013 en deel twee, Fataal Verlangen, in juni 2014. In maart 2015 verscheen Noodlottige BerekeningDaarnaast werkt zij bij Projob als arbeidsmarktspecialist in de Van Baerlestraat in Amsterdam. De namen van haar hoofdpersoon Suze van Baarle en haar man Stijn Huigens heeft zij gebaseerd op de dichter Constatijn Huygens en zijn vrouw Suzanna van Baerle. Liz blogt tevens op de sites van HRbase en Iamexpat onder haar eigen naam Els Brouwer.

Inmiddels zijn enkele zeer lovende recensies verschenen over de boeken van Liz. Zie onder andere:

www.mirandaleest.nl/recensie-een-beestachtig-verbondfataal-verlangen-liz-brouwer/

Jolanda van Eijk is mede-redacteur van het boek Bedrijfskunde door de jaren heen. Zij was ten tijde van het schrijven van dit boek verbonden aan IBO Business School als marketing coördinator.

Eelco Hiltermann (1982), co-auteur van Jatten van de baas en auteur van Leen Pfrommer, schaatscoach, studeerde journalistiek. Na een periode als free-lance journalist werkte hij enige tijd bij het financiële persbureau Dow Jones. Tegenwoordig is hij verslaggever bij RTL.

Gijs Hiltermann (1952), auteur van de driedelige serie Financieel management voor de niet-financiële manager, co-auteur van Jatten van de baas en mede-redacteur van Bedrijfskunde door de jaren heen, studeerde aan de Koninklijke Militaire Academie en Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit. Na enige jaren als officier bij de Koninklijke Luchtmacht te hebben gewerkt, werd hij zelfstandig gevestigd opleider, trainer en adviseur op het gebied van financieel management. Als docent/trainer heeft hij een variëteit aan financiële en niet-financiële managers getraind binnen bedrijven, overheidsorganisaties en masteropleidingen van diverse universiteiten en hogescholen.  Hij was tevens twaalf jaar als parttime associate professor of business economics verbonden aan de Universiteit Nyenrode. Van zijn hand verschenen inmiddels zeventien boeken, waaronder Beginselen Accountancy (samen met Remy Stapper) en Financieel management in de gezondheidszorg.

Maurits Koelewijn is een jonge schrijver uit Amsterdam-Oost. In 2013 debuteerde hij met de roman Alles verdwijnt langzaam. Sindsdien verschenen er nog twee romans, getiteld Wat liefde doet en Ontmoet me hier. Koelewijn is daarnaast columnist van Stadsblad ​De Echo en Amsterdam FM. In 2016 verscheen bij H&G Uitgeverij het boekje Koffie. van Maurits' hand. Het is een bundel met columns van Maurits die eerder verschenen in Stadblad De Echo over de leukste Koffiepunten in Amsterdam.

Thijs Postma is luchtvaarthistoricus en schilder. Hij was (hoofd)redacteur van diverse luchtvaarttijdschriften en schreef verschillende luchtvaartboeken. Hij exposeert geregeld met zijn luchtvaart gerelateerde schilderijen. Auteur van Luchtvaart in vogelvlucht.

Hans ten Rouwelaar schreef zijn dissertatie Business unit controller involvement in management en promoveerde daarop aan de Nyenrode Business Universiteit in augustus 2015. Hans is sinds 2000 assistant professor in Management Accounting & Control aan diezelfde universiteit.

Remy Stapper is co-auteur van het boek Beginselen Accountancy. Remy Stapper is afgestudeerd als registeraccountant en begon zijn werkzame leven in de accountancy. Inmiddels is hij al jaren docent, zelfstandig ondernemer, financieel manager, en studeerde enige jaren filosofie.

Michel Verhoeven is co-auteur van deel 3 van de serie Financieel management voor de niet-financiële manager. Hij is gevestigd als zelfstandig controller en docent/trainer op het gebied van controlling. Na een opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie is hij afgestudeerd aan de post-doctorale opleiding tot controller aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkt in verschillende functies als controller en adviseur, onder meer in opdrachten voor KNGF, KNMvD, zorginstellingen en de Rabobank.